АудиоБМ слушни апарати и ординација за оториноларингологија

NUCLEUS 6

Cochlear™ Nucleus® 6 во комбинација со кохлеарниот имплант со пренесува секој звук до увото. Nucleus® 6 звучниот процесор е најнапредно решение за слушање со тоа што обезбедува соодветна форма на поедноставно и попаметно слушање. Со звучниот процесор CP920 може да се каже дека се постигна големината која многу од пациентите ја посакуваа. Тој е најмал процесор кој до сега воопшто постоел на пазарот за кохлеарни импланти.

 1. Завојница
 2. магнет
 3. микрофони и заштитници за микрофони
 4. Индикатор
 5. Кабел за завојница
 6. горно копче
 7. долно копче
 8. CP920 процесирачка единица
 9. кука
 10. сериски број
 11. стандарден модул за батерии кои се полнат
© AudioBM | 2017