АудиоБМ слушни апарати и ординација за оториноларингологија

MOXI KISS

Немојте да се измамите од големина на Moxi Kiss. Неговите напредни технологии работат заедно за да се потенцира квалитетот на звукот во вашиот живот. Гласови. Разговори. Смеа. Музика.

Со Moxi Kiss можете да се движите низ животот уживајќи во природен звук. Континуирано го следи опкружувањето во кое се наоѓате и ги прилагодува своите поставки автоматски за да обезбеди разбирлив говор и удобност во бучава во секоја ситуација.

Достапен во задушна(RIC) верзија, модели Е, 6 и 20.
Можност за пробен апарат до една недела.
Опција - Далечински управувач, Bluetooth конекција, Телевизиски адаптер.

© AudioBM | 2017