АудиоБМ слушни апарати и ординација за оториноларингологија

MAX

Max™ е Супер Моќно слушно помагало дизајнирано со решителност да им даде, на оние со тешко до длабоко оштетување на слухот, она што ним најмногу им треба.

Max разбирливост - Мах доживување

Слушај повеќе звуци Мах го поместува говорот од областите каде што вашиот слух е најмногу оштетен, во опсег каде што можете да го слушнете.

Го става говорот во центарот на вниманието. Автоматски искусете подобро разбирање на говорот без да се намали доживувањето на секојдневните звуци.

Слушај без свирење Мах ја обезбедува сета моќ што ви треба од вашиот апарат, без досадното свирење.

Удобно со јаките звуци Мах ги намалува ненадејните, силни звуци на удобно ниво, без да го исклучи нивното постоење.

Уживајте во телефонот Автоматски слушнете го гласот на соговорникот јасно во двете уши без додаток.

Достапен во задушна(BTE) SuperPower верзија, модели Е, 6 и 20.

Можност за пробен апарат до една недела.

Опција - Далечински управувач, Bluetooth конекција, Телевизиски адаптер

© AudioBM | 2017