АудиоБМ слушни апарати и ординација за оториноларингологија

QUANTUM

Со Quantum можете да се движите низ животот уживајќи во природен звук. Континуирано го следи опкружувањето во кое се наоѓате и ги прилагодува своите поставки автоматски за да обезбеди разбирлив говор и удобност во бучава во секоја ситуација.

Предности на Quantum 
- Специјална телефонска функција ви овозможува да се слушне гласот на соговорникот јасно во двете уши, 
- Стерео звук може да се пренесе од вашиот телевизор директно до вашиот слушен апарат, 
- Прилагодување на програм и јачина на глас може да се направи на двете слушни помагала во исто време, 
- Можност за безжично поврзување со многу уреди - MP3 плеери, мобилни телефони и FM системи.

Достапен во задушна(BTE) која може да биде стандардна и High Power и канална (CIC) верзија, модели Е, 6 и 20.
Опција за приклучување Далечински управувач, Bluetooth конекција, Телевизиски адаптер ( во БТЕ моделите на Quantuм 6 и 20 )


Со овие апарати добивате можност за носење на пробен период.

Quantum S BTE

Quantum HP BTE

Quantum CIC P

© AudioBM | 2017