Audio BM hearing aids and ENT

NUCLEUS 6

Cochlear ™ Nucleus® 6  në kombinim me implantin koklear e  transmeton çdo tingull në vesh. Procesori i tingullit Nucleus® 6 është zgjidhja më e avancuar për dëgjim, duke siguruar formën e duhur të dëgjimit të thjeshtë dhe në dëgjimin më të zgjuar. Me procesorin e tingullit CP920 mund të thuhet se e kanë arritur madhësinë që shumë pacientë e kanë dëshiruar. Ky është procesori më i vogël që deri tani ka ekzistuar ndonjëherë në tregun për implantet koklear.

 1. Solenoid
 2. magnet
 3. mikrofona dhe mbrojtës për mikrofona
 4. Indikator
 5. Kabllo për solenoid
 6. Butoni i lartë
 7. butoni i ulët
 8. CP920 njësija e procesoimit
 9. Grep
 10. numri i serisë
 11. modul standard për bateri  që rimbushen
© AudioBM | 2017