Audio BM hearing aids and ENT

Aparate për të folurit me zë të lartë – Laringofona Amplicord 55X

Si përfaqësues ekskluzive për kompaninë Amplicord, aparati i ri 55X elektrolarinks është një laringofon me një trup cilindrik i cili ka një buton për të kyçje dhe shkyçje dhe dy butona të vogla për të zgjedhur tonin dhe lartësinë. Laringofoni si aparat shërben për të ndihmuar pacientëve të cilët kanë pasur ndonjë ndërhyrje kirurgjikale në të cilën u janë hequr plikat vokale, kështu që e vetmja mënyrë për të komunikuar me njerëz të tjerë është përmes laringofonit. Për të përdorur këtë aparat duhet të vizitohet një specialist i cili do të sigurojë pacientit një udhëzim adekuat për përdorim dhe ushtrime me qëllim përmirësimi i  të folurit që fitohet përmes tij.

Produkcioni i të folurit përmes laringofonit fitohet në mënyrë në të cilën aparati vjen në në kontakt me lëkurën e qafës e cila nuk është dëmtuar. Vibracionet që i prodhon laringofonin kur vjen në kontakt me qafën e pacientit dërgohen në zgavrën e gojës dhe me lëvizjen e buzëve, pa ndonjë përpjekje, realizohet të folurit..

Në kompletin merrni: laringofon, një bateri që rimbushet, adapter për bateri, udhëzim për përdorim.

Aparate për të folurit me zë të lartë – Laringofona Amplicord 55X

Kanila trakeale metale

AudioBM - MK si një nga kompanitë udhëheqëse është përfaqësues për kanliat argjendi endotrakeale metale. Pas operacionit traketomi çdo pacient ka nevojë për një kanilë të tillë. Në dispozicion janë me madhësi të ndryshme (8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm).

Vendosjen dhe pjesë të Kanila trakeale metale


Pjesë e Kanila trakeale metale


Pjesë e Kanilatrakeale metale(Mbledhur)


© AudioBM | 2017