Audio BM hearing aids and ENT

MOXI KISS

Të mos mashtroheni nga madhësia e Moxi Kiss. Teknologjitë e tij të avancuara punojnë së bashku për të theksohet cilësinë e zërit në jetën tuaj. Zërat. Bisedat. Të qeshurat. Muzika. Me Moxi  Kiss ju mund të lëvizni nëpër jetën duke dëgjuar tingujt natyrore.

Vazhdimisht e ndjek rrethinë  ku jetoni dhe  rregullohet automatikisht për të siguruar të folurit e qartë dhe komfor në zhurmë në çdo situatë. Është në dispozicion në disa versione, versione mbrapa veshi (RIC), Modelet E, 6 dhe 20. Mundësi për një aparat ta provoni në periudhë nga një javë.

Opsione: telekomandë, lidhja Bluetooth, Adapter televiziv.

© AudioBM | 2017