Audio BM hearing aids and ENT

MAX

Max ™ është një aparat i dëgjimit super të fuqishëm i dizajnuar me qëllim për të dhënë atyre personave me dëmtime të rënda të dëgjimit, atë që atyre nevojitet më së shumti. Max kuptueshmëri – Max kënaqësi. Me kopresioni të frekuencës  Max lëviz të folurit nga zonat ku dëgjimi juaj është më i dëmtuar në qark  ku ju mund të dëgjoni atë. E vë të folurit  në qendër të vëmendjes. Automatikisht provoni ta kuptoni të folurit pa uljen e  kënaqësisë së tingujve të përditshme. Dëgjoni pa fishkëllime.

Max jep gjithë fuqinë që ju nevojitet nga aparati juaj, pa fishkëllimet e mërzitshme. Komfor me tingujt e fuqishme– Max i ul tingujt e fuqishme të papritur në një nivel të qetë, duke mos përjashtuar ekzistencën e tyre. Gëzohuni në telefonin - Automatikisht dëgjojeni zërin e bashkëbiseduesit në mënyrë të qartë në të dy veshët, pa asnjë aparat shtesë. Në dispozicion është në  version SuperPower(BTE) mbrapa veshi, modele E, 6 dhe 20. Mundësi për ta provuar aparatin në periudhë nga një javë.

Opcione - Telekomandë, lidhja Bluetooth, Adapter televiziv (në versionet 6 dhe 20).

© AudioBM | 2017