Audio BM hearing aids and ENT

QUANTUM

Me Quantum mund të lëvizeni nëpër jetën duke dëgjuar  tingujt natyrore. Vazhdimisht e ndjek rrethinë ku jetoni dhe përshtatet parametrat e tij automatikisht për të siguruar qartësi e të folurit dhe komfor në zhurmë në çdo situatë. Përfitimet e Quantum:

  • Funksioni i veçantë telefonike ju lejon të dëgjohet  zërin e bashkëbiseduesit në mënyrë të qartë në të dy veshët,
  • Tingulli Stereo mund të transmetohet  nga televizori juaj direkt në aparatin tuaj të dëgjimit
  • rregullimi i programit dhe fuqia e zërit mund të bëhet në të dy aparatet e dëgjimi në të njëjtën kohë,
  • Mundësia për lidhje pa tel me shumë aparate - MP3 players, telefonat celulare dhe sistemet FM.

Është në dispozicion në disa versione, versione mbrapa veshi (BTE), që mund të jetë standard ose High Power dhe versioni i aparatit që futet në kanal (CIC), Modelet E, 6 dhe 20. Opsioni për kyçje, Telekomandë,lidhja Bluetooth, Adapter televiziv (në modelet BTE të Quantumit 6 dhe 20).

Me këto aparate merrni mundësi për t’i mbajtur një periudhë për ta provuar.

Quantum S BTE

Quantum HP BTE

Quantum CIC P

© AudioBM | 2017