Audio BM hearing aids and ENT

JUNA 9

Juna 9 paraqet një familje e aparateve të dëgjimit që janë të përshtatshme për përdoruesit me dëmtime të lehta deri me ato me dëmtime të rënda të dëgjimit. Pjesët shtesë  që mund të lidhen me Juna janë se kanë më shumë energji dhe funksionalitet shtesë pa tel në disa stile të zgjedhura. Përpunimi digjital i sinjalit lejon një amplifikim të dëgjimit në të gjitha  frekuencat deri në 10 kHz. Me programin Multi- dhe optimizatorin e ambientit jetësor  dhe oprimizatori i ambientit jetësor, Aparati juaj në mënyrë optimale përshtatet për nevojat tuaja. Përveç kësaj, me opsionin për regjistrime  dhe memorimi gjatë mbajtjes  Aparati juaj do të regjistrojë në të cilin ambient çfarë program është më  të përdorur me që Ju si përdorues do të merrni një fitin preciz të aparatit tuaj të dëgjimit.  

Të gjitha aparatet mbrapa veshi nga familja Juna janë me shtresa hidrofobike dhe një shtresë që i jep mbrojtje kundër pluhurit (IP57). Juna është një prej aparateve Bernafon që kanë  Audio Efficiency ™ teknologji që i përket tipareve të klasës së parë të tilla si siç janë reduktimi  reveberavcike  dhe i-VC.

Gjithashtu me Juna ka pjesë shtesë wireless  në dispozicion, të cilat mund të kontrollohen me aplikimin nëpërmjet telefonin tuaj celular !!! Audio Efficiency teknologjia ka karakteristikat të tjera si më poshtë: (lidhur me të folurit) ChannelFree ™, Prioriteti i të folurit, Kompozita e frekuencave, kontrolli inteligjent i zëshmërisë. Përshtatshmëri-  Sa i përket përshtatshmërisë gjatë mbajtjes së aparatit ajo i ka karakteristika  të tilla si: Fidbek anulues i përshtatshëm (adaptiv), reduktimi i përshtatur (adaptiv), ulja e zhurmës  (zhurma, thirrje), ulja e zhurmës shoqërues  (zhurmë, thirrje), ulja e jehonës, koordinimi binaural. Individualizim – Mundësi për zgjedhje e 4 programeve për dëgjim (nga 16 të  mundshme) sipër shembull:

  • për muzikë live dhe kinema (shfaqje në teatër)
  • komfori në avion
  • lidhje pa tel

Qëllimet e gjuhës specifike precize me ndihmë të REMfit ™. Përveç karakteristikave të shumta që i ka këtë aparat është e rëndësishme të theksohet se kjo familje e aparateve, përveç aparateve mbrapa veshi (standarde) dhe aparatet që futen në kanal, e kanë edhe aparati më i vogël mbrapa veshi që është me altoparlant drejtpërdrejt në veshin,


© AudioBM | 2017