Audio BM hearing aids and ENT

NEVARA 1

Me NEVARA 1, ju si përdorues të aparatit të dëgjimit do të merrni përmirësim në  kuptueshmërinë e të folurit, komfor më të madh duke dëgjuar dhe  më shumë mundësi për individualizim. Me ndihmën e karakteristikave të teknologjisë së lartë që i posedon këtë familje e aparateve të dëgjimit merr një vlerë të jashtëzakonshme në përgjithësi. Teknologjia e avancuar Bernafon ChannelFree ™ tani është në dispozicion me Nevara.

Nevara 1 është një familje komplete të aparateve të dëgjimit që janë të përshtatshme për përdoruesit të cilët kanë dëmtime të vogla deri në ato me humbje të  dëgjimit. Funksionet e reja që kjo lloj i familjes i posedon, tanimë janë në dispozicion në të gjitha modelet.  ChannelFree ™ përpunimi unik i sinjalit është çelësi për një tingull të pastër dhe natyror. Stimulimi i dëgjimit si një sinjal në përgjithësi përpunohet 20,000 herë në sekondë, duke arritur kështu kuptueshmëri më të lartë të të folurit dhe një cilësi të shkëlqyeshme të tingullit në shumicën e situatave.

Me reduktimin adaptim e zhurmës dhe reduktimin shoqërues e zhurmës, zhurma menjëherë zbulohet dhe humbet. Ju do të dëgjoni në mënyrë të mirë, pa ndikim mbi të folurit dhe të kuptuarit. Aparat kanë sinkronizimin binaural tek të gjitha ndryshimet Në dispozicion janë disa modele të tilla si: aparati mbrapa veshi, aparat dëgjimi me autoparlant drejtpërdrejtë në vesh, dhe modeli i aparatit që futet në kanal.

© AudioBM | 2017