Audio BM hearing aids and ENT

NEO

Aparatet NEO Bernafon kanë të gjitha elementet e nevojshme që u japin përdoruesve të aparateve të dëgjimit kënaqësinë e përsosur. Vetëm këtu për herë të parë përmes Fondit shëndetësor keni mundësinë për marrjen e një aparati të dëgjimit që e përpunon sinjalin e tingullit në 5 kanale. Është i dizajnuar ta përmirësojë kuptimin e të folurit në situata me zhurmë nga sfondi, dhe gjithashtu ofron një komfor në të gjitha situatat e të dëgjimit. Me opsionin OpenFit mundësohet shmangja e mikrofonisë dhe rregullimi i saktë dhe preciz të aparatit. Teknologjia për orientimin e mikrofonit ofron cilësi të shkëlqyer të tingulli ashtu që tingujt që vijnë nga e para theksohen dhe ata që vijnë nga ana ose prapë nuk dëgjohen. Gjithashtu me opsionin për të reduktuar zhurmën dhe menaxhimin e zhurmës së qetë, zhurmën nga sfondi që e ka në situata të përditshme të komunikimit nuk dëgjohet. Zëri i vetë tingëllon krejtësisht e natyrshme, pa ndonjë dëgjim shoqërues të mikrofonisë. Mundësia e zgjedhjes së dy programeve të dëgjuarit.

I dizajnuar për të gjitha llojet e dëmtimet të dëgjimit.

Në dispozicion është në shumë forma.

© AudioBM | 2017